Archive for november, 2011

Resa

söndag, november 20th, 2011

Kaptenen fortydligar – ta inte av baltet forran vi ar vid gaten. Innan det javla planet tagit mark sa har majoriteten av indianerna slitit av sig baltet och loper amok i planet. Den uppgivna personalen forsoker fa dem pa plats.
36 damer och 16 herrar pa resan. Thank you Thorn!

Den blomstertid nu kommer…

söndag, november 13th, 2011

Så här i semestertider tror jag vi alla ser fram emot lite skön ledighet. Jag vet fortfarande inte om jag har en sen sommarsemester eller bara tar ut någon dags extra ledighet i samband med jul. Jag skall ta åtta veckor i Sydamerika att fundera på det.
Om inte FARC-gerillan får för sig att stoppa min bleka lekamen med honung och narkotika och skicka mig som rekommenderad post till första bästa juicekartell inom de amerikanska gränserna så syns vi åter i mitten på januari. Jag kommer att se fram emot det. Men inte riktigt ännu.
Skulle man sakna min bedövande vackra småländska så slå mig en signal. Det bolivianska telenätet skall vara i en klass för sig har jag hört. På gott eller ont vet jag dock ej.

Skulle jag komma i närheten av inkaguld, kondorer eller, hellre, ett par boobies så är det i detta forum jag förmedlar min upptäckter.

Lights out

Flappna av…

söndag, november 6th, 2011

Läst i datingpresentation som hört av vän som avlyssnat läspande busschaufför:
‘Aah, flappna av, flappna av, alla får *itta’

Måndagsklubben

tisdag, november 1st, 2011

David Johansson gästade mig och Spralle förra helgen. Tog tillfället i akt att mönstra min nyligen inskaffade videokamera. Fick efter ett par tunnor vin ovärderligt bildmaterial. Jag jobbar nu för att sätta ihop det och eventuellt texta clippen så att det finns någon form av möjlighet att förstå vad som sägs på filmen. Det kommer. Målet är ju att rigga någon form av videoblogg – om inte annat så för min egen skull. På så sätt kan jag komplettera mitt vikande minne dagen efter. Måndagsklubben times twenty.

”I want to die peacefully in my sleep, like my grandfather… Not screaming and yelling like the passengers in his car.” – Will Shriner

“The New England Journal of Medicine reports that 9 out of 10 doctors agree that 1 out of 10 doctors is an idiot.” – Jay Leno

“Reality is just a crutch for people who can’t cope with drugs.” – Robin Williams

”Hurricanes are like women – when they come, they’re wet and wild, but when they leave they take your house and car.” – Traffic (filmen)