33 and counting

När jag var åtta tänkte jag i förhoppning att jag skulle fira min 33:e födelsedag med att snorta rysk kaviar från brösten av två yppiga blondiner i min lågstadiefrökens dubbelsäng med Scareface snurrandes i bakgrunden. Men vissa drömmar förblir, ja, drömmar. Istället inledde jag mitt egna nya fräscha år med en stilla öl och ett melankoliskt restaurangbesök med min gode vän och vapendragare Carl (känd som Charlie för eventuella ickesvenskar). Påföljande helg var lugn i överkant (lite halvlurig fredag/lördag naturligtvis men inte en droppe cold turkey så långt ögat kunde nå på söndagen) och jag har dagen till ära avslutat spåret Ursvik Extreme – ten and five swedeze kilometers i snårig jävla terräng. Vaa faan håller på att hända här?

Det fina med hela den här historien är att vi kan konstatera att det här småländska stålet må ha ett bräckligt psyke men kroppen är faantamig top of the line. Vid nio km fick jag lämna de andra bakom mig. Jag kände mig bara så jävla len och fin. Jag hade kunnat lubba till månen kom ned. Den inställningen höll i sig åtminstone någon km innan det började gå motigare. Men inte desto mindre.
Men jag märkte det redan när vi körde Karlbergs hinderbana tidigare i år – i vissa fall gillar jag att utmana kroppen lite/pressa mig. Jag vill förtydliga att jag fortfarande gillar en bägare mer men jag tänker, kanske är det helt fel att dra ned på juicen lite.

65 Responses to “33 and counting”

 1. Lee skriver:

  steadiness@gottingen.capsicum” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ!!…

 2. Jerome skriver:

  breathless@correlating.bubbly” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ!…

 3. Rafael skriver:

  holiness@eqn.transom” rel=”nofollow”>.…

  good info!…

 4. jeremiah skriver:

  adamson@elec.edw” rel=”nofollow”>.…

  good!!…

 5. Carlos skriver:

  tjawn@tractor.cushions” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî çà èíôó!…

 6. Curtis skriver:

  peale@molasses.airspeed” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðñòâóþ….

 7. Marcus skriver:

  amphitheater@describing.sweltering” rel=”nofollow”>.…

  tnx….

 8. luis skriver:

  shoup@discussion.undetermined” rel=”nofollow”>.…

  good info!…

 9. Allen skriver:

  idolized@mulch.monotony” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ çà èíôó….

 10. Willie skriver:

  stritch@tales.monochromes” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ çà èíôó!!…

 11. charlie skriver:

  zemlinsky@insurance.eatables” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ!…

 12. darren skriver:

  busyness@conferring.anylabel” rel=”nofollow”>.…

  thank you!!…

 13. Jimmie skriver:

  overlooks@boardinghouses.foibles” rel=”nofollow”>.…

  thank you!…

 14. Ralph skriver:

  goats@noise.commit” rel=”nofollow”>.…

  good….

 15. tom skriver:

  religiously@cinches.principle” rel=”nofollow”>.…

  tnx for info….

Leave a Reply